Razzia i Oslo, to klubber i løpet av et døgn

Lederartikkel – traveltidingsalaska.com

Natt til fredag og natt til lørdag gjennomførte væpnet politi i Oslo razzia mot to ulike pokerklubber. Narkotika og større pengebeløp har blitt beslaglagt. Politiet opplyser at de ikke har gjort dette for å komme pokerklubbene til livs, men at de var ute etter kjente medlemmer av kriminelle gjenger.

Etter uttalelser fra Pokerforbundets leder Hanna Nilsson om at «vi er glade for at denne klubben ble raidet» og at «her spiller de for millioner av kroner i en pott» har pokernorge blitt delt i to. Etter at media plukket opp disse opplysningene har media endret sine overskrifter fra «Gjengmedlemmer arrestert på ungdomsklubb» til «Her spilles det for millioner av kroner». Hun uttaler at det er svært positivt at slike klubber blir raidet og stengt. Hva mener Hanna Nilson med slike klubber? Er det for høye beløp det spilles om eller er det noe annet?

Narkotika beslag er naturligvis ikke bra for den gode saken, og vi tar sterk avstand fra dette, men kan en klubb beskytte seg mot dette? Hvordan kan vi være helt sikre på at den spilleren som sitter ved siden av oss ikke besitter narkotika, uansett om man er på en klubb i Ålsesund eller Oslo.

Razzia i Oslo, to klubber i løpet av et døgn

Når det gjelder alkoholserveringen på Live er det fullstendig idiotiskt fra driverne sin side, og dette bør opphøre umiddelbart hos samtlige pokerklubber som bedriver slik servering. Det skaper bare negative rykter om klubben og overskrifter som er vanskelig å bortforklare i media.

Problemet for det norske pokerforbundet er at alle pokerklubber i Norge ulovlige, og det blir veldig urettferdig når pokerforbundet vil hjelpe en klubb som har fått bot for ulovlig gamblingsvirksomhet, og trakker ned på en annen klubb som blir raidet av politiet. Pokerforbundet må være en nøytral part i forhold til klubbene, og bør således ikke involvere seg mot hverken den ene eller den andre klubben. Her burde man etter alle kunstens regler påpekt at det var gjengmedlemmer politiet var ute etter og ikke selve pokerklubben.

Det er meget alvorlig at en ordfører i et forbund uttaler seg om hva hun har hørt og ikke sett med egne øyne. Det var ordførerens ord som gjorde at media endret sine overskrifter. Det ordføreren nå har gjort er å splitte pokerspillerne i to grupper i steden for å samle de sammen for å jobbe mot felles mål. Et medlemsmøte er på sin plass nå, slik at alle for luftet sine tanke og at vi blir enige om hvilken vei vi skal gå fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *