NBC - med nytt pokershow

NBC – med nytt pokershow

Et nytt kvalitetsprogram er på vei.

NBC sier i en pressemelding at de er i ferd med å lage et nytt pokershow. Pokershowet vil hete Poker After Dark og vil bli sendt på TV fra 2 januar.

Den populære Shana Hiatt er verdinne, og bare det vil vel dra noen ekstra tittere til
programmet. Shana er som kjent tidligere verdinne for WPT programmene, der Mike Sexton og Vince van Patten er programledere. Pokernytt.no har tidligere skrivit om Shana’s saksøkning mot WPT.

NBC - med nytt pokershow

Produksjon selskapet Poker Production skal være produsent, og det lover godt da de står bakom de beste pokershowene som High Stakes Poker, NBC’s Heads Up Championship og Poker Superstar. Alle disse tre programmene går ihvertfall inn på en topp 5 liste over De beste Pokershowene. Settingen og kvaliteten på disse programmene er veldig bra.

Programmet vil ha flere innslag hvor man går bakom kameraene på bordet og viser hvordan en pokerspiller tenker og gjør i gitte situasjoner, og de vil vise hva det er som skal til for å bli en fullblods pokerspiller.

Ny vri

Det artige med dette programmet er at det er et times show hver dag, mandag til lørdag. Vi får følge 6 profesjonelle pokerspillere gjennom en hel uke, hvor finalen med $120.000 i førstepremie er på fredag. På lørdag vil det bli en oppsummering fra ukens som gikk med Shana Hiatt.

Noe sier oss at pokerbay ser seg nødt til oppgradere sine linjer og servere igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *