Live Club er nå en død klubb

Live Club er nå en død klubb

Traveltidingsalaska.com har pratet med en av de ansatte ved Live Club som jobbet der den aktuelle kvelden.

Personen som vil være anonym forteller at han jobber der som dealer og servitør. Når politiet stormer lokalet får han panikk og han prøver å rømme via bakdørren, bare for å bli tatt av politiet som også voktet den døren.

Han beskriver Live Club som en helt vanlig pokerklubb, men med litt større innsatser enn i andre klubber. Det har aldri vært snakk om slike summer som Hanna Nilsson har fortalt i media. Den aktuelle kvelden spilte man 50/100 lag med 5.000 kroner som maks innkjøp. Han forteller at den største rebuyen noen har gjort der (når han har jobbet) er 40.000 kroner, og den største potten han har opplevd på Live Club er rundt 100.000 kroner.

Live Club er nå en død klubb

Han forteller videre at disse personene som politiet beskriver som gjengmedlemmer har vanket der i kun to-tre uker. De har hatt mye penger, men ikke overdrevet mye. Man kan ikke dømme ut i fra utseende om en person er kriminell eller ikke. Det er ofte vi avviser folk i helgene, og vi slipper kun inn spillere som andre går god for.

Når Traveltidingsalaska.com konfronterer ham med at det blir servert alkohol der uten gyldig skjenkebevilgning forteller han at han forstår at dette er et stort problem. Det er det som har vært den store forskjellen mellom Live og de andre pokerklubbene i Norge. Det kan hende at fredager har vært litt mer stemningsfullt enn ellers i uken, men det har aldri vært rene fyllefester der. Det har vært et positiv og trivelig miljø hos oss på Live.

Etter det Traveltidingsalaska.com forstår ble to personer gitt et forenklet forelegg for besittelse av narkotika, og driverne vil også antakelig bli dømt til bøter. Live Club vil bli stengt for godt nå avslutter han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *