Hanna Nilsson - tar selvkritikk

Hanna Nilsson – tar selvkritikk

Traveltidingsalaska.com stilte ordføreren noen spørsmål etter mediastyret i helgen.

Det har vært delte meninger om Hanna Nilsson’s uttalelser i medie vedrørende raidet på Live Club natt til lørdag. Vi fikk stilt henne noen spørsmål.

PN:
Hva mener du med at du er glad for at politiet slo til mot denne klubben? Kan du beskrive hva det er med Live Club som ikke passer inn i pokermiljøet i Norge. ( vi spør for det er mange som ikke kjenner til Live)

Hanna Nilsson - tar selvkritikk

Generelt kan jeg si at når poker knyttes til narkotika og organisert kriminalitet er det negativt. Det finnes mange fordommer om poker, som ikke stemmer overens med den virkelighet de aller fleste pokerspillere opplever. Nå er lovverket slikt at alle som organiserer poker er kriminelle. Veldig mange driver ansvarlige klubber på en fornuftig måte, men de er kriminelle like fullt. Det blir derfor veldig vanskelig å trekke et skille, både for spillere og politiet/lotteritilsynet. Det er en av grunnene til at vi vil ha en legalisering. Da kan politiet konsentrere seg om viktigere ting, og vi kan spille poker i ordnede former.

PN:
Synes du en ordfører i et forbund bør uttale seg i media om hva hun/han har hørt og ikke sett personlig?

Nei, og det har jeg tatt selvkritikk på.

PN:
Bør det være en øvre grense for hva pokerklubber bør ha som innkjøp i pokerspill?

Hvis vi får tillatelse til å organisere poker, er det naturlig å starte med små innsatser, og det vil også tilfredsstille den jevne hobbyspiller. Det er klart at det er naturlig med et høyere innkjøp i eksempelvis et norgesmesterskap, og det håper jeg vi får anledning til når vi kommer så lang. Det blir opp til staten å regulere hvor den grensen går. Innsats og gevinst er en viktig del av poker, men hva som er mye eller lite er veldig avhengig av personens inntekt. Det er derfor ingen prinsipiell forskjell på poker med mye eller lite penger, så lenge man spiller på et nivå man har råd til og har kontroll over spillingen.

PN:
Mange spillere etterlyser en agenda og handlingsplan fra pokerforbundet, har dere en slik plan?

Det er en at de tingene vi skal sette i gang et arbeid med. Vi ber om forståelse for at vi bare har eksistert et halvt år, og det er begrenset hva man kan få til umiddelbart i en oppstartsfase. Vi skal jobbe langsiktig, og det er derfor viktig med en agenda, men det er like viktig å ikke stresse slik at man bare blir halvferdig.

PN:
Bør pokerforbundet innkalle til ekstraordinært medlemsmøte snarest for å prøve å samle pokerspillerne i Norge?

Det er nok praktisk vanskelig. Vi har over 800 medlemmer over hele Norge. Alle er velkomne å sende inn forslag som vi tar med oss videre. ”Pokernorge” er ingen homogen gruppe, men veldig mange forskjellige mennesker med forskjellige interesser. Alle skal bli hørt, men vi kan ikke jobbe for alles interesser samtidig.

PN:
Synes du det er en god ide å be klubbene om å melde seg inn i pokerforbundet, slik at det blit lettere for dere å kommunisere med spillere? (at klubbene er de kontaktorgan dere bruker for å få ut informasjon til spillere).

Nei, ikke i første omgang. Organisert poker er ikke lov. Når vi har forandret på det vil det være naturlig at vi også organiserer klubbene. Som det er nå er vi en medlemsforening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *