Forbudet i USA

Forbudet i USA

– er en alvorlig sak for alle involverte parter.

Traveltidingsalaska.com har studert hva amerikanske medier skriver om forbudet av online pokerspill i USA. Det som står helt klart er, at dette ikke er bra for noen.

Tapte inntekter

Under forrige uke tapte de største bedriftene som driver med online spill enorme verdier i sine selskaper. Dette er ikke bra, da slik ustabilhet i markedet også kan påvirke spillerne. I og med at disse bedriftene taper inntekter, vil det også bli dårligere tilbud for oss andre som spiller online. De kan ikke fortsette med å markedsføre sine produkter slik de gjør i dag, bonuser, freerolls og sponsete satelitter vil også bli betydelig redusert.

Forbudet i USA

Ta for eksempel WSOP, der de regner med at i år var det cirka halvparten som fikk sine plasser via satelitter fra online spill. Det vil bli betydelig færre spillere neste år. Det vil være færre tilbud med kvalifiseringer, og dermed så øker også kvaliteten på spillerne og gjør det vanskeligere for vanlige pokerspillere å oppleve denne enorme gleden ved å delta i WSOP.

Kjeltringer tar over markedet

En annen sak vi også la merke til, er at flere medier nevnte det her med de selskapene som fortsatt vil tilby spill til amerikanske statborgere. For det er klart, at markedet overthere er for stort til at det kan stå urørt. Det vil alltid finnes useriøse små bedrifter som har sitt selskap på et sted hvor myndighetene i USA ikke når de.

Casino no Bonus tilby spill, de vil ta pengene utav landet og legge dem i egen lomme, de vil ha et regelverk som ikke kommer en spiller til gode (rake osv). De vil svindle kredittkort, de vil gå konkurs osv. Alt i alt så vil det påvirke ryktet til selve spillet poker, til og med bli så nedsvertet at det igjen blir flaut å si at man spiller poker til andre mennesker.

George Bush har ennå ikke signert papirene, men det er vel egentlig ingen som tror at han ikke gjør det. Republikanerne er moralens vokter i USA og vi forstår at online pokerspill er en tung byrde å bære for disse politikere som ellers bestemmer så mye fornuftig i både sin innen- og utenrikspolitikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *